Kolmanda ringi parima mängija tiitel reisis Levadiasse

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Joao Neto Morelli (keskel, valges).
Joao Neto Morelli (keskel, valges). Foto: Mihkel Maripuu

Premium liiga kolmanda ringi (19.-27. voor) parimaks mängijaks valiti Joao Neto Morelli (FC Levadia).

Tänavusel hooajal laenulepingu alusel Levadiaga liitunud Morelli tegi kolmandas ringis kaasa üheksast mängust seitsmes, kus ta lõi kaheksa väravat ja andis neli resultatiivset söötu. Kohtumistes, kus 21-aastane Morelli osales, teenis Levadia 16 punkti maksimaalsest 21-st.

Morelli suutis kolmandas ringis oma mängu hästi käima saada ning tema positiivne mõju väljakul toimuvale paistis välja Levadia tulemustes. Leegionär tegi skoori Levadia viigimängus Floraga ning oli täpne võidumängus Nõmme Kalju FC vastu. Paide Linnameeskonna vastu sai ta kirja kübaratriki, samuti ei suutnud teda peatada Sillamäe Kalevi kaitseliin, keda ta karistas kahel korral. Ainukeses kolmanda ringis mängus, kus Levadial jäi värav löömata (Viljandi vastu), Morelli kaasa ei teinud.

Premium liiga kolmanda ringi, mida iseloomustas fraas «kõik on võimalik!», parim mängija teenib auhinnaks maali «Sinine», mille autor on Marko Lehiste Tallinna Tugikeskusest Juks. Teda juhendas Ellen-Reet Türi.

Tallinna Tugikeskus Juks on Tallinna Sotsiaal- ja Tervishoiuameti allasutus. Keskus on loodud erivajadustega inimeste jaoks ning pakub teenuseid enam kui 120 erivajadusega kliendile ning tööd 46 töötajale. Oluliseks peetakse klientide arendamist kunsti kaudu. Keskuses tegutsevad erinevad kunstikojad, kus tegeletakse maalimise, keraamika, kangakudumise, õmblemise, siidimaali ning portselanimaaliga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles