Eesti tippujuja lõpetas vaid 24-aastaselt karjääri

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tegevusetust ei ole Pjotr Degtjarjovil pärast karjääri lõppu mõtet karta, sest aasta algul sai ta isaks.
Tegevusetust ei ole Pjotr Degtjarjovil pärast karjääri lõppu mõtet karta, sest aasta algul sai ta isaks. Foto: Robin Roots / Õhtuleht

Alates 2009. aastast Eesti ujumiskoondisesse kuulunud Pjotr Degtjarjov andis sotsiaalmeedias teada, et tema sportlaskarjääril on motivatsioonipuuduse tõttu kriips peal.

«Kallid sõbrad!» kirjutas Degtjarjov sotsiaalmeedias. «Tahan Teile teada anda, et lõpetan oma ujumiskarjääri. Otsus ei tulnud kergelt, kuid enda hingerahu taastamiseks pean ma selle sammu ette võtma. Päris pikalt on mul olnud vaimselt väga raske ning motivatsioon kadus iga päevaga aina rohkem ja põhjust miks edasi teha oli aina raskem leida. Ma lootsin, et suvepuhkus ning ujumisest eemal olek paneb asjad tagasi paika ning saan jätkata edasi uute jõududega. Kahjuks ei toiminud see nii nagu ma lootsin ning basseini tagasi naastes oli mul veelgi raskem olla. Iga tõmme, iga meeter nõudis nii palju pingutust ja ma sain aru, et ma kaotan rohkem kui saavutan.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles