Tülis olevad rattaässad MMil koostööd ei tee

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alexander Kristoff
Alexander Kristoff Foto: Spiegelberg/ Eibner-Pressefoto/imago/Eibner

Norra paneb kodus toimuvatele maailmameistrivõistlustele välja tippsprinterid Alexander Kristoffi ja Edvald Boasson Hageni, kuid koostööd ei kavatse ässad suure tüli tõttu teha.

Tüli põhjus peitub kahes eelmises MM-is, kus Kristoff süüdistas koondisekaaslast isekuses. Kristoffi sõnul tegutses Boasson Hagen Richmondis ja Dohas sõidu lõpuosas vaid iseenda huvisid silmas pidades, vahendab Rattauudised.ee.

Kuigi mehed on siiski viimasel ajal omavahel suhtlema hakanud, on pinged on aga ikkagi sedavõrd suured, et mehed pole koostööst huvitatud. «Tema ei tööta minu jaoks ja mina ei tee tema jaoks tööd,» kinnitas Katjuša-Alpecini klubi palgal olev Kristoff.

Kuigi Kristoff oli konkreetne, loodab Hagen siiski 24. septembril peetavaks grupisõiduks erimeelsused mingilgi määral lahendada. 

Eesti koondisest kuuluvad MM-koondisesse Aksel Nõmmela, Mihkel Räim ja Alo Jakin. Päev varem toimub aga U23-vanuseklassi grupisõit ning seal esindavad Eesti koondist Karl Patrick Lauk, Karl-Arnold Vendelin, Norman Vahtra ja Silver Mäoma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles