Artur Pikk pakib kohvreid ja loodab heale õnnele

Andres Vaher
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valgevenes langes Artur Pikk ebasoosingusse, ent Eesti koondise peatreener Martin Reim usaldas teda ka viimases võidukas valikmängus Küprosega.
Valgevenes langes Artur Pikk ebasoosingusse, ent Eesti koondise peatreener Martin Reim usaldas teda ka viimases võidukas valikmängus Küprosega. Foto: ADRIAN DENNIS/AFP/Scanpix

Veel poolteist aastat tagasi ootamatult tippu pikeerinud Eesti jalgpallikoondise vasakkaitsja Artur Pikk on praeguseks töötu ja peab uue klubi leidmisel muuhulgas lootma fortuuna naeratusele.

Veel poolteist aastat tagasi ootamatult tippu pikeerinud Eesti jalgpallikooondise vasakkaitsja Artur Pikk on tänaseks töötu, kes peab uue klubi leidmisel muuhulgas lootma fortuuna naeratusele.

Mullu veebruaris sõlmis Pikk kolmeaastase lepingu Valgevene tippklubi Borissovi BATE-ga. Kuna BATE osales regulaarselt Meistrite liiga alagrupiturniiril, oli üleminek Levadiast kahtlemata kõva sõna. Ent nüüd teatas BATE, et leping Pikaga on poolte kokkuleppel lõpetatud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles