Serviti püüab eurosarjas edasipääsu

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Põlva Serviti käsipallimeeskond.
Põlva Serviti käsipallimeeskond. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

KÄSIPALL. Eesti käsipallimeister Põlva Serviti võõrustab täna tugevuselt teise eurosarja, EHF Cupi esimese eelringi kordusmängus Horvaatia meistrivõistluste mulluse neljandat klubi HRK Goricat, kellega tehti nädala eest võõrsil 21:21 viik.

Edasipääsuks on seega vaja võitu või väikeseskoorilist (20:20 või vähem) viiki. Peatreener Kalmer Musting on korduskohtumise eel optimistlik.

«Võtmed on selles elutähtsas mängus kindlasti meie endi käes. Aga usun, et tuleb väga huvitav ja tasavägine kohtumine kahe võrdse meeskonna vahel. Loodan nii koduseinte toetusele kui meie suurematele kogemustele, et laupäeval tegutseda õnnestunumalt kui nädal tagasi Horvaatias. Arvan, et kaitses on mõlemal meeskonnal keeruline midagi juurde panna, rünnakul aga küll. Küllap mõtlevad samamoodi ka vastased, nii et võtmeks saab, kumb suudab paremini end realiseerida. Peame suutma sama heale kaitsele lisada stabiilsuse rünnakul ja eelkõige parema realiseerimise,» rääkis Musting enne mängu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles