Eestlannad oleksid Euroopa Karikaetapil parema õnne korral vastamisi läinud

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristin Kuuba (vasakul) ja Helina Rüütel.
Kristin Kuuba (vasakul) ja Helina Rüütel. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Sulgpalli Euroopa Karikaetapil Ukrainas jõudis Helina Rüütel kaheksa parima hulka nii üksikmängus kui paarismängus. 

Üksikmängus alistas Rüütel kaheksandikfinaalis kolmes geimis võistlustel neljanda asetusega ja endast üle 200 koha maailma edetabelis kõrgemal asuva Kate Koo Fune Mauritiuselt (BWF 85.) 21:13, 18:21, 21:17. Veerandfinaalis tuleb Rüüteli vastaseks kohalik mängija Anna Mihhalkova.

Just Mihhlakova katkestas kuueteist parima seas Kristin Kuuba teekonna. Kuuba sai avaringis raskes mängus 19:21, 21:18, 21:14 jagu Katerina Tomalovast Tšehhist, kellele on varasemalt mitmel korral kaotanud. Kuid seejärel pidi tunnistama Mihhalkova üleolekut 23:21, 21:10.

Eestlannadest tegi kaasa veel Kati-Kreet Marran, kes samuti esimeses ringis oli võidukas, alistades leedulanna Vytaute Fomkinaite, kuid teises ringis jäi alla Alesia Zaitsavale Valgevenest 20:22, 4:21.

Paarismängus on maailma edetabelis 61. kohal asuvatel Kuubal ja Rüütelil võistlustel kolmas asetus, millega nad said otse teise ringi. Seal tulid neile vastu Ukraina esindajad Jevgenija Paksjutova ja Marija Rud, kellest saadi jagu 21:14, 21:19. Veerandfinaalis tuleb vastamisi minna Valgevene parima juunioride paari Julia Bitsoukova ja Marijana Vjarbitskajaga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles