Blogi ja galerii: Jõhkrast veast vähemusse jäänud Liverpool sai valusalt lüüa

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti jalgpallikoondise kapteni Ragnar Klavani koduklubi Liverpool sai Manchester Citylt valusalt lüüa, kui kaotas võõrsil 0.5. Seejuures jäädi 37. minutil Sadio Mane jõhkrast veast vähemusse. Klavan alustas kohtumist algrivistuses ning pidas vastu terve mängu. Loe kokkuvõtet Postimehe blogist.

ENNE MÄNGU:

Liverpool kaotas viimati võõrsil Manchester Cityle enam kui kolm aastat tagasi – 2014. aasta augustikuus jäädi tulemusega 1:3 alla. Kõikide sarjade peale kokku on kõnealused meeskonnad omavahel kohtunud 206 korda, neist 101 on lõppenud Liverpooli võiduga ja 53 City triumfiga.

Mullu mängiti samal staadionil 1:1 viiki (väravad lõid Sergio Agüero ja James Milner), koduväljakul suutis Liverpool 1:0 võita (Georginio Wijnaldum). Kusjuures mõlemas mängus kuulus Klavan punasärkide algkoosseisu ning mängis kaasa kogu kohtumise. Kas ajalugu kordub?

Mõlemad meeskonnad on alustanud hooaega kahe võidu ja ühe viigiga ning on kogunud seitse punkti – enamat on suutnud vaid Manchester United, kes on Jose Mourinho juhendamisel kõik mängud võitnud.

Manchester City mängud:

  • Brighton & Hove Albion – Manchester City 0:2
  • Manchester City – Everton 1:1
  • Bournemouth – Manchester City 1:2

Liverpooli mängud:

  • Watford – Liverpool 3:3
  • Liverpool – Crystal Palace 1:0
  • Liverpool – Londoni Arsenal 4:0
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles