Kaks Eesti noortennisisti jõudsid ITFi turniiril poolfinaali

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lissi Kubre.
Lissi Kubre. Foto: Mailiis Ollino / Pärnu Postimees

Sel nädalal osalesid mitmed Eesti noortennisistid Liepajas Venden Cupil, kirjutab Eesti tenniseliit.

Tüdrukutest võistlesid Liepajas ITF 5.kategooria turniiril Lissi Kubre, Saara Orav, Helena Narmont, Ann Maria Muuli, Gendra Raag ja Helene Liivik. Neist viimased kolm piirdusid esimese ringiga.

Narmont alistas avaringis lätlanna Alise Vindiga 6:4, 6:1, kuid sai teises ringis napi 2:6, 6:3, 6:7(8) kaotuse teiselt lätlannalt Kristiana Linda Zaharelt.

Turniiri neljanda paigutusega Orav alistas soomlanna Cecilia Johanseni 6:0, 6:2, leedulanna Deniza Marcinkeviciute 6:4, 6:1 ja lätlanna Elza Tomase 6:3, 6:1 ja jõudis poolfinaali, kus pidi tunnistama esimese paigutusega lätlanna Rebeka Margareta Mertena paremust 3:6, 5:7.

Teise paigutusega Kubre võitis norralannat Maren Nordklevi 6:3, 7:6(0), valgevenelannat Lizaveta Artsiomenkat 6:2, 6:4 ja lätlannat Stefanija Polischuki 6:3, 7:5. Poolfinaalis tuli aga kindel kaotus kolmanda paigutusega lätlannalt Patricija Spakalt 1:6, 2:6.

Poistest tegi parima tulemuse Johannes Seeman, kes esmakordselt ITF turniiri põhitabelis üksikmängus võidu noppis ja veerandfinaali jõudis. Esimeses ringis alistas ta valgevenelase Aliaksey Matsiushi 6:2, 6:3 ja teises ringis kaheksanda paigutusega Vene noormehe Ostap Kovalenko 2:6, 6:2, 6:2. Veerandfinaalis oli ta vastamisi soomlase Roni Mikael Hietarantaga, keda ta suvisel Tallinna turniiril tasavägises mängus võitis 6:3, 5:7, 7:6(4). Seekord tuli tunnistada põhjanaabri 6:3, 6:7(3), 6:4 paremust.

Teised Eesti poisid kaotasid esimeses ringis valgevenelastele: Alexander Georg Mändma kaotas viienda paigutusega Zhan Skindzerile 6:4, 4:6, 0:6 ja Mark Lajal seitsmenda paigutusega valgevenelasele Artsiom Bardzinile 4:6, 2:6.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles