Video: Liverpooli ründaja ülijõhker viga purustas Man City väravavahi näo

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ederson ja Sadio Mane.
Ederson ja Sadio Mane. Foto: David Klein/imago/Sportimage/Scanpix

Inglismaa jalgpalli meistrivõistluste neljanda vooru mängus Manchester City'ga teenis Liverpooli ründaja Sadio Mane esimese poolaja lõpus jõhkra vea eest punase kaardi.

Mane rammis jalaga näkku karistusalast välja sööstnud ja palli peaga minema mänginud Manchester City väravavahti Edersoni, kes sai olukorras väga tõsiselt vigastada. Brasiillast tohterdati platsil enne kanderaamil äraviimist üle üheksa minuti.


S a d i o R E D C A RD by fhdlive

Mane eemaldamise hetkel oli Liverpool 0:1 kaotusseisus ja esimene poolaeg kaotati 0:2. Tõsise vea eest teenitud punase kaardiga kaasneb Inglismaal automaatselt vähemalt kolmemänguline võistluskeeld.

Endine Inglismaa tippkohtunik Graham Poll andis ajalehele Daily Mail kiire ekspertkommentaari, kus kinnitas, et kohtunik Jon Mossi otsus oli ainuõige. «Sadio Manele tuli tolles olukorras punast kaarti näidata. Kohtunike esmane kohustus on tagada mängijate turvalisus ning fakt, et kokkupõrke järel pidid arstid Edersoni platsil pikalt ravima, kõneleb ilmekalt, kuivõrd ohtlik Mane teguviis oli. Minu jaoks on uskumatu, et mitmed vaatlejad leiavad, et tegu ei väärinud punast kaarti. Kohtunikukoolitused läbinu jaoks on punane kaart ilmne.»

Ederson sai kokkupõrkes Sadio Mane putsatallaga tõsiselt vigastada.  Foto: David Klein/imago/Sportimage/Scanpix
Ederson sai kokkupõrkes Sadio Mane putsatallaga tõsiselt vigastada.  Foto: David Klein/imago/Sportimage/Scanpix Foto: David Klein/imago/Sportimage
Manchester City väravavaht Ederson viidi platsilt minema kanderaamil ja hapnikumaskiga. Foto:
Manchester City väravavaht Ederson viidi platsilt minema kanderaamil ja hapnikumaskiga. Foto: Foto: Martin Rickett/PA Wire/PA Images
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles