Rooney: Hernandez on sajandi parim ost

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Javier Hernandez
Javier Hernandez Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpalliklubi Manchester Unitedi ründaja Wayne Rooney arvates on mullu suvel klubiga liitunud mehhiklane Javier Hernandez sajandi parim ost.

Manchester United alistas eile tänu Hernandezi 83. minuti väravale 1:0 Evertoni ja astus taas sammu lähemale klubi 19. meistritiitlile, vahendab Daily Mail.

Mullu suvel Guadalajarast Manchester Unitedisse siirdunud Hernandez on klubi eest löönud juba 19 väravat ning teeninud hulgaliselt kiidusõnu.

Näiteks kirjutas äsja mikroblogikeskkonnaga Twitter liitunud Rooney: «Suurepärane tulemus. Mulle meeldib Hernandeziga mängida. Ta on sajandi parim ost. Ja ta on ka tore inimene.»

ManU peatreener Sir Alex Ferguson aga tunnistas, et ei osanud arvatagi, et Hernandezi panus nii suureks osutub. «Arvasime, et tal läheb esimene aasta klubi ja Inglismaa jalgpalliga harjumise peale,» sõnas Ferguson. «Aga ta ongi juba harjunud. Ta on väga pühendunud poiss, tuleb igal hommikul kell üheksa kohale ja läheb viimasena ära.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles