Olemas! Kanepi tegi WTA edetabelis vägeva tõusu

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaia Kanepi tegi muinasjutulise tagasituleku
Kaia Kanepi tegi muinasjutulise tagasituleku Foto: AL BELLO/AFP

Ameerika lahtistel tennisemeistrivõistlustel kvalifikatsioonist veerandfinaali jõudnud Kaia Kanepi tegi täna avaldatud WTA edetabelis meeletu tõusu ning kerkis suisa 308 rida ülespoole. Kanepi asub nüüd 110. kohal. 

Kuigi Eesti esireket Anett Kontaveit langes US Openil esimeses ringis konkurentsist, langes ta edetabelis ühe koha võrra ning on 30.

Naiste edetabelit juhib esimest korda oma karjääri jooksul hispaanlanna Garbiñe Muguruza, seni esikohta hoidnud Karolina Pliškova langes neljandaks. Teisel kohal jätkab Simona Halep, kolmandaks tõusis Elina Svitolina.

Ameerika lahtistel võidutsenud Sloane Stephens tõusis 66 kohta ning on 17. positsioonil, Kanepi veerandfinaalis alistanud Madison Keys tõusis neli rida ning on 12. kohal.

Meeste edetabelis tegi korraliku tõusu (94 kohta) äsja Alpheni turniiri võitnud Jürgen Zopp, kes on uues tabelis 217. kohal. Vladimir Ivanov on 422., Kenneth Raisma 730.

Meeste tabelit juhib US Openil karjääri 16. suure slämmi turniiri võitnud Rafael Nadal, kes edestab teiseks tõusnud Roger Federeri ja Andy Murrayt. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles