Järelvaadatav: liidrit jahtiv Levadia sai Sillamäe vastu seljavõidu

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti jalgpalli meistriliigas alistas Tallinna Levadia 5:0 Sillamäe Kalevi

Levadia läks mängu juhtima 9. minutil, kui täpne oli Josip Krznaric. Rimo Hunt kasvatas Levadia eduseisu 29. minutil kaheväravaliseks. Poolajapausile läks Levadia 3:0 eduseisus, sest 38. minutil lõi omavärava Denis Vnukov. Teisel poolajal oli Hunt korra veel täpne ning 5:0 võidu kindlustas Levadiale Pavel Marini 88. minuti värav.

29 mängu järel on Levadial 67 punkti, mis annab neile tabelis teise koha. Mängu vähem pidanud Florast jäädakse maha kuue punktiga. Sillamäe on 29 punktiga seitsmes.

 

Mängu eel:

Viimati reede õhtul Nõmme Kaljuga võõrsil kibeda viigi teinud Levadia jääb tabelijuhist Florast maha üheksa punktiga ja täna kolme punktita jäämine tähendaks neile üsna kindlasti ka viimastegi tiitlilootuste kadumist. Samas on neil võimalik vähendada vahe ka kuuele punktile, kui Flora peaks õhtuses kohtumises alla jääma tabelis kolmandal kohal olevale Nõmme Kaljule.

Sillamäe püüab jätkuvalt viiendat kohta, sest seal asuv igipõline rivaal Narva Trans on vaid kolme punkti kaugusel. Pärast Tartu Tammeka ja Viljandi Tuleviku eilset 1:1 viik on aga meeskonnad kohtadel viiendast üheksandani vaid üheksa punkti sees, mis lubab põnevat hooajalõppu.

Levadia on tänavu korra juba Sillamäe otsa komistanud, kui juunis naasti Ida-Virumaalt kõigest viigipunktiga. Hädas oldi ka karikamängus, kus lisaaja järel päästis Levadiale võidu vanameister Ingemar Teever. Kahes ülejäänud liigakohtumises on oma paremus aga selgelt maksma pandud, kui aprillis oldi Sillamäest koduväljakul üle skooriga 5:0 ja viimati klohmiti kalevlasi paar nädalat tagasi koguni tulemusega 9:0.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles