Mae: Veerpalu võidud ei tekitanud minus kadedust

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaak Mae
Jaak Mae Foto: Priit Simson

Erinevalt oma treeningukaaslasest Andrus Veerpalust tiitlivõistluste kullata jäänud olümpiapronks Jaak Mae tõdes Vikerraadio saates «Spordipühapäev», et võttis endast alati maksimumi ja seetõttu ei jäänud tal karjäärist ka midagi kripeldama, vahendab sport.err.ee.

Erinevalt Maest õnnestus tema koondisekaaslasel Andrus Veerpalul võita tiitlivõistlustel neli kuldmedalit. Kui noorte- ja juuniorideklassis tekitasid konkurentide head tulemused Maes ka pisut kadedust, siis tipptasemel ta seda enam ei tundnud.

«Mingil hetkel suutsin hakata pigem selle nurga alt vaatama, et ennast motiveerida ja otsida tema (Andrus Veerpalu – T.L.) tegemistest enda jaoks midagi õpetlikku ja mingeid reserve,» rääkis Mae. «Ei ole küll nendel medaliteaastatel kadedust tundnud ja tihti on Andrus ikka üsna selge vahega parem olnud.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles