Tipphetked ja intervjuu: Levadia lõi Sillamäe võrku viis vastuseta väravat

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti jalgpalli kõrgliigas alistas Tallinna Levadia täna koguni 5:0 Sillamäe Kalevi. Kaks väravat lõi sillamäelaste võrku Levadia kapten Rimo Hunt, kelle sõnul oldi täna väljakul värskemad.

«Sillamäega on tavaliselt ikka pusimine olnud, aga viimased kaks mängu on kuidagi lihtsalt läinud. Eelmine kord sai palju löödud ja täna ka. Neil oli muidugi üks päev vähem puhkust alla ning oli näha, et nad jõudsid meist vähem,» ütles Hunt.

Tabeliseisu vaadates tõdes Hunt, et Florat kinni püüda on neil raske. «Meil on kaks rasket mängu veel ees. Tabeliseis on nagu ta on. Siin peab juhtuma suur ime, et eesotsas mingisugused muudatused juhtuks. Eks me oleme professionaalid ning mängime ilusti lõpuni välja.»

Kaks väravat löönud Hunt läks väravalööjate arvestuses nüüd mööda meeskonnakaaslasest Joao Neto Morellist, kes sai paraku treeningul aga vigastada. «Ta kukkus treeningul väga pahasti. Praegu on täitsa teadmata, kui kaua ta eemal peab olema.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles