Jose Mourinho kritiseeris pärast 3:0 võitu oma mängijaid lubamatu käitumise pärast

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jose Mourinho
Jose Mourinho Foto: Martin Rickett/PA Wire/PA Images

Jalgpalli Meistrite liigas alistas Manchester United küll 3:0 Baseli, kuid meeskonna peatreener Jose Mourinho polnud mängupildiga rahul. See olevat tema hinnangul liiga playstationlik.

Manchester United - Basel 3:0 (35. Fellaini, 53. Lukaku, 84. Rashford)

Manchester Unitedi peatreeneri Jose Mourinho sõnul mängiti täna sellist jalgpalli, mida mängitakse videomängudes. «Mulle ei meeldi see – tõsted ja trikid. Me mängisime tulega ning oma vastaseid tuleb austada. Me kaotasime oma teravuse, me kaotasime lihtsates situatsioonides palli. Mängijad võtsid asja liiga kergelt, mulle ei meeldi see,» polnud ta mängupildiga rahul.

Manchester Unitedi ründaja Romelu Lukaku sõnul nautis ta Meistrite liiga areenil mängimist täiega. «Usun, et tiim võiks isegi paremini mängida, kuid tulemus on hea ning olen oma Meistrite liiga debüüdiga rahul. Tiim toetab mind, peatreener aitab mind igapäevaselt ning kogu see raske töö hakkab end ära tasuma.»

Barcelona – Juventus 3:0 (45., 69. Messi, 56. Rakitic)

Juventuse peatreeneri Massimiliano Allegri sõnul oldi avapoolajal küll mängus sees, kui Lionel Messi 45. minuti värav lõi neid rivist välja. «Mängisime esimesel poolajal hästi, kuid sellistes mängudes tuleb oma võimalused ära kasutada. Meie seda ei teinud ning meid karistati avapoolaja lõpus selle eest. Irooniline, aga meile löödi kolm väravat kontrarünnakutest.»

«Teisel poolajal pidanuks me paremini mängima. Sa ei saa küll eeldada, et tuled Barcelona kodustaadionile ning hakkad mängu domineerima, kuid me oleksime saanud mängida paremini mentaalse poole pealt. Sellises mängus tundub kõik hästi raske olevat ning kui jätad Messile ruumi, karistab ta sind ära,» jätkas Allegri.

Ka Juventuse poolkaitsja Miralem Pjanići hinnangul poleks nad tohtinud Barcelona avaväraval sündida lasta. «Esimene poolaeg oli peaaegu läbi – seda poleks tohtinud juhtuda. Mängisime hea avapoolaja ning meil oli võimalus värav lüüa. Teine poolaeg polnud enam nii hea, kuid paanikaks pole põhjust. See oli alles esimene mäng. Meil olid mõned mängijad puudu, ent see pole vabandus. Meil on aega küll, et sellest kaotusest taastuda.»

Celtic - PSG (19. Neymar, 34. Mbappe, 40., 85. Cavani, 83. Lustig (ov))

«Olen väga õnnelik. See oli fantastiline matš ning mul on tiimi üle hea meel. See võit oli oluline,» ütles Neymar, kes lisas, et tal rõõm mängida sellise jalgpalluri kõrval nagu Kylian Mbappe. «Ta on noor, aga ta on suur mängija. Minu jaoks on ta suurepärane ning tal on potentsiaali areneda veelgi paremaks.»

PSG poolkaitsja Julian Draxleri hinnangul oli tegu PSG jaoks ideaalse algusega. «Saime kolm punki ning see on alati kõige tähtsam. Meeskonnad teavad, et me oleme head, kuid Meistrite liigas otsustatakse asjad väikeste detailidega. Igatahes oli tegu hea algusega, kuid suudame veel areneda.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles