Ricciardo on enda meistritiitlis veendunud

Kris Ilves
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Daniel Ricciardo.
Daniel Ricciardo. Foto: HOCH ZWEI/imago/HochZwei

Red Bulli vormelipiloot Daniel Ricciardo on F1-sarjas sõitnud alates 2011. aastast, kuid poodiumi kõrgeimale astmele on austraallane sattunud vaid korra. Ihaldatud meistritiitlist on võidusõitja jäänud kaugele.

«Varem või hiljem tulen maailmameistriks – ma ei taha F1-sarjast lahkuda ilma tiitlita,» sõnas 28-aastane Ricciardo väljaandele Autosport. «Ma arvasin, et käimasoleval hooajal oleme tiitlikonkurentsis, kuid asjad pole läinud plaanipäraselt.»

Austraalia võidusõitja parim koht üldarvestuses on kolmas (2014 ja 2016). «Olen nüüdseks olnud meeskonnas mõned aastad (2014-2017) ja ma siiralt arvan, et peame järgmisel aastal tegema sammu edasi – peame suutma meistritiitli nimel heidelda,» rääkis Ricciardo.

Kas ma tahan Red Bulliga võita? Absoluutselt,» ütles austraallane. «Seb (Sebastian Vettel – toim) on ainsana sellega hakkama saanud. Seega mu süda on meeskonnaga, aga eks aeg teeb selgeks kõik,» kommenteeris Ricciardo, kelle leping Austria meeskonnaga lõppeb järgmise hooaja järel.

Tänavusel hooajal on Ricciardo võitnud ühe etapi (Aserbaidžaan) ning paikneb üldarvestuses Lewis Hamiltoni, Sebastian Vetteli ja Valtteri Bottase järel neljandal positsioonil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles