Kommentaar: ühe lollaka kakluse füsioloogia, anatoomia ja hügieen (1)

Marek Tiits
, jalgpallivaatleja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Episood laupäevasest jalgpallikaklusest Lasnamäe kunstmurustaadionil. FC Flora dressipluusis mehele otsa vaatav mees on FC Infoneti tegevjuht Aleksandr Altosar.
Episood laupäevasest jalgpallikaklusest Lasnamäe kunstmurustaadionil. FC Flora dressipluusis mehele otsa vaatav mees on FC Infoneti tegevjuht Aleksandr Altosar. Foto: Brit Maria Tael

Möödunud laupäeval mängiti Lasnamäel jalgpalli. Kohtusid kaks klubi, mille olemuslikud alused, filosoofiast mängustiilini, on nii diametraalselt erinevad, et neid kõrvutada tundub esiotsa võimatuna: lasnamäelastest väljakuperemehed ehk venekeelne klubi FC Infonet ja Kitsekülas baseeruv eestikeelne FC Flora.

Flora 3:1 võidust oluliselt enam pakub kõneainet mängu lõpuhetkedel tribüünidel juhtunu. Kakeldi. Ja veriselt.

Nagu ikka konfliktide puhul, on kummalgi poolel oma vääramatu õigus. Kus tõde on, jääb sellistes kaasustes sageli välja selgitamata. Seekordki jõutakse tõeotsinguil ilmselt kuhugi poolele teele, sest uurimiseks kasutada olev pildi- ja videomaterjal ei võimalda konflikti taasesitada selle algusest peale, vaid alles hetkest, kui veri ja hambad juba lendasid. Seetõttu ei ole võimalik üht ega teist poolt lõplikult süüdi ega õigeks mõista.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles