Elva jõgi taastas sõbralikud suhted jooksjatega

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elva jõe taandumine lubab jooksusõbrad hea tujuga maratonirajale.
Elva jõe taandumine lubab jooksusõbrad hea tujuga maratonirajale. Foto: Tarmo Haud

Reede päeval valitses SEB 29. Tartu Jooksumaratoni ühistreeningu toimumiskohas kohati üpris nukker vaatepilt. Elva jõgi oli kogunud sulavetest võimu ning jõudnud otsapidi jooksurajalegi.

Nädalavahetuse päikesepaistelised päevad sundisid aga veteväljad taganema ning spordisõbrad saavad startida traditsioonilistele teedele.

Ühistreeningu stardipauk kõlab täna õhtul kell 18.30

Huvilistele on avatud 10 km distants, mis kulgeb mööda SEB 29. Tartu Jooksumaratoni lühikest rada ning 16 km distants, mis lisab sellele väikese pauna.

Buss stardipaika Tartumaa Tervisespordikeskusesse lahkub Tartust Vanemuise teatri alumisest parklast kell 17.30 ning toob peale jooksu spordisõbrad linna tagasi. Lisaks saab kohale tulla ka isikliku autoga. Nagu kõikide teiste sündmuste puhul soovitab Klubi Tartu Maraton ka täna tulla mitmekesi ühe masinaga. Sellega säästame loodust ning hoiame stardi- ja finišipaigas liiklustiheduse madala. Sellest võidavad kõik.

SEB 29. Tartu Jooksumaratoni ühistreeningust oodatakse osa võtma kõiki tervislike eluviiside pooldajaid, et koos veeta üks tore sportlik õhtupoolik.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles