NFLi tähtmängija väisas ootamatult Tartu klubi treeningut

Kaspar Koort
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

AMEERIKA JALGPALL. Tartu Titansi Ameerika jalgpallurid kogunesid teisipäeva õhtul Tamme staadioni kunstmuruväljakule, et teha viimane ühine treening enne laupäeval Minskis peetavat Monte Clark Cupi turniiri finaali. Ent trenni alguses vajusid meeste suud sõna otseses mõttes lahti: platsil oli koha sisse võtnud ka Robert Griffin III, endine NFLi klubide Washington Redskinsi ja Cleveland Brownsi mängujuht.

Griffini nimi ei vaja Ameerika jalgpalli huvilistele tutvustamist. Teda on peetud lähiminevikus üheks paljulubavamaks mängujuhiks, kes pärjati kolledžijalgpallis rohkete individuaalsete auhindadega ning 2011. aastal kõige krooniks ka parimale mängijale ette nähtud Heismani karikaga. Aasta hiljem osutus ta ala unelmateliiga NFLi draft’is teiseks valikuks.

Paraku on Griffini NFLi karjääri saatnud rohked vigastused ning tänavu märtsis otsustas Cleveland Browns mängujuhiga lepingu lõpetada. Sestap ei rassigi Griffin praegu NFLis, vaid sai koos oma kergejõustiklasest kihlatu Grete Šadeiko ja kahekuuse tütre Gloriaga Eestisse põigata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles