Galerii: kaunid piigad, vormis poisid ja šikid härrad ehk Kalev/Cramo esitles võistkonda

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Valitsev Eesti korvpallitšempion, järgmisel nädalal Meistrite liiga eelringe alustab BC Kalev/Cramo tutvustas oma tänavust koosseisu, mis peaaegu viimseni komplekteeritud. Puudu on veel üks kaitsjate hirmutamisega tegelev mängumees – turul vaadatakse ringi kuni oktoobri lõpuni ning isegi kui taolist korvpallurit ei leita, ei jää sellest katki midagi, selgitas peatreener Alar Varrak.

Meeskonda on naasnud Eesti üks armastatumaid korvpallureid,  Kristjan Kangur, kes viimati mängis Kalev/Cramo koosseisus 2009. aastal. Kangur ootab uut hooaega erilise põnevusega: «Meeskonda ootab ees tiheda graafikuga põnev hooaeg. Minul isiklikult VTB Ühisliiga kogemust ei ole, seega olen väga elevil ja ootusärev. Kindlasti ei tule lihtne hooaeg, aga anname endast igas olukorras parima!»

Lisaks Kangurile on uustulnukateks eestlastest Janari Jõesaar ja Madis Soodla ning võõrleegionäridest hollandlane Thomas van der Mars, serblane Bojan Subotic ja leedulane Martynas Mažeika. Välismaalastest jätkavad meeskonnas ka Branko Mirkovic ja Cedric Simmons.  

«Meie hooaeg algab FIBA Meistrite liiga kvalifikatsiooni ringist, tegemist on meie jaoks uue liigaga, peamiseks eesmärgiks on jõuda põhiturniirile. VTB Ühisliigas pole meie eesmärgid muutunud, peamine on jõudmine play-offi. Eesti meistritiitli soovime jätta Tallinnasse,» võttis Varrak eesootava hooaja sihid kokku.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles