MM-tiitlit ihkav Markko Moisar: see on minu hetk!

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
King of Kingsi 49. Grand Prix võitlejate tutvustamine.
King of Kingsi 49. Grand Prix võitlejate tutvustamine. Foto: Tairo Lutter

Eelmisel aasta King of Kingsi neljamehe turniiri võitnud kikkpoksija Markko Moisar võitleb 14. oktoobri sarja MM-tiitli peale. Eelmisel aastal oli sama võimalus Roman Zõbinil, kui tema kaotas matši kohtunike otsusega. «See matš on minu jaoks visiitkaart,» on Moisar tiitlimatši üle õnnelik.

King of Kings on Moisari sõnul kikkpoksihierarhias populaarsuselt kolmas võistlussari, mistõttu oleks MM-tiitli võitmine kõva sõna.

Oktoobris asutab ta võitlusringi puhanult, sest tänavuse aastakalendri sees on ta pidanud vaid ühe matši ning sedagi alles kevadel. Tema vastaseks on valitsev maailmameister Stanislav Renitse Moldovast. «Tean, et ta on võistelnud kahel kõige kuulsamal kikkpoksiüritusel, kuid igat vastast on võimalik võita. Usun, et see on minu hetk!» oli Moisar lootusrikas.

Kuna tegu on tiitlimatšiga, võideldakse maksimaalse kolme raundi asemel viis. Vastupidavus on Moisari tugev külg, seetõttu pole tal midagi ka viie raundi vastu. «See mulle meeldib, tavaliselt saan alles kolmandas end tööle. Ehk mul on kaks raundi lisaks.»

Moisar on matši eel küll enesekindel, kuid mitte nii, et hakkaks kuu aega enne matši selle lõpptulemust ennustama. «Võitlussport on selline keeruline ennustada. See võib alati lõppeda ootamatult ühele või teisele poole.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles