Postimehe video: Alar Varrak selgitab, millist mängumeest veel Kalev/Cramosse ihkab

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti korvpallimeistri Kalev/Cramo tänavune koosseis on sama hästi kui koos. «Praegu on meil seis selline, et pole põhjust kiirustades kedagi juurde tuua – kõik positsioonid on soliidselt täidetud,» selgitab meeskonna peatreener Alar Varrak. «Aga rahvusvahelist sarja silmas pidades oleks ühte inglise keeles defense breakerit vaja.»

Eestlastele tuntud tippudest on Kalev/Cramoga liitunud Kristjan Kangur ja Thomas van der Mars. Uuemad nimed on serblane Bojan Subotic ja leedulane Martynas Mažeika. Varrak selgitab: «Kuskilt hakkab pusle kokku jooksma ja lõpuks tuleb tükid kokku panna. Meie eelarvepiiride raames üsnagi maksimaalne tulemus. Suure tõenäosusega on meiega liitumas veel üks rohkem rünnakule orienteeritud tagamängija, kui leiame meie rahakotile sobiva mängumehe.»

Uudist uuest pallurist ei tasu oodata aga lähipäevadel. «Oleme väga palju mängijaid juba läbi vaadanud – kes on osutunud liiga kalliks, kes ei ole jälle treeneritele meeldinud. Lootust on, et septembris-oktoobris nende mängijate hinnad vähe langevad, kes on töötud või mingil põhjusel klubide juurest minema saadetud,» selgitab peatreener.

Täna õhtul võõrustab Kalev/Cramo Kalevi spordihallis kontrollkohtumises Rapla meeskonda ning siis sõidetakse juba Makedooniasse, kus tuleval teisipäeval kohtutakse Karpoši Sokoliga Meistrite liiga esimeses eelringis. Varraku sõnul pole mängijate teineteisemõistmine mõistagi ideaalne, aga meeskond on lahinguks valmis: «Võrreldes eelmise hooajaga, kui tegime kaks päeva trenni ja läksime juba Balti liiga karikat mängima, siis praegu on seis ikka palju parem. Oleme saanud kaitses päris palju asju läbi võtta ja nii mõnegi liikumise selgeks õppida.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles