Eesti kikkpoksija läheneb kodus peetavale MMile teise nurga alt

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
King of Kingsi 49. Grand Prix võitlejate tutvustamine.
King of Kingsi 49. Grand Prix võitlejate tutvustamine. Foto: Tairo Lutter

VÕITLUSSPORT. Eesti võitlusspordimaastiku järgmine suurem üritus toimub juba kuu aja pärast. Kohal on vennad Markko ja Mirkko Moisar. Üks neist asub võitlusesse MM-tiitli pärast, teine kavatseb pärast kevadist nokauti taas võidurajale naasta.  

Võistlussarja King of Kings MM-tiitli eest asub sedapuhku võitlema Markko Moisar, kes kohtub Moldovast pärit valitseva maailmameistri Stanislav Renitsega. King of Kings on Markko Moisari sõnul kikkpoksihierarhias populaarsuselt kolmas võistlussari, mistõttu oleks MM-tiitli võitmine kõva sõna.

Oktoobris astub ta võitlusringi puhanult, sest tänavu on ta pidanud vaid ühe matši ning sedagi alles kevadel. Kuna tegu on tiitlimatšiga, võideldakse maksimaalse kolme raundi asemel viis. Vastupidavus on Moisari tugev külg, seetõttu pole tal midagi ka viie raundi vastu. «See mulle meeldib, tavaliselt saan alles kolmandas end tööle. Ehk mul on kaks raundi lisaks.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles