Galerii: Kristjan Kangur naasis Eesti klubikorvpalli suureskoorilise võiduga

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kalev/Cramo korvpalliklubi jaoks algab hooaeg juba loetud päevade pärast, kui Meistrite liiga esimeses kvalifikatsioonimatšis kohtutakse Makedoonia meeskonna Karpoši Sokoliga. Täna kohtuti viimases kontrollkohtumises Kalevi spordihallis Rapla klubiga ning saadi kirja kindel 79:50 võit.

Meeskondade potentsiaalsetest jõuvahekordadest põhihooajal – lähevad Kalev/Cramo ja Rapla vastakuti ka 5. oktoobril liiga avavoorus – on selle mängu põhjal raske midagi arvata. Kui tallinlased on eurokalendri tõttu pidanud end juba võitlusvalmidusse ajama, käib Raplal alles kibe ettevalmistustöö ning see vahe oli näha ka mängus. Avaveerandi võitis kodumeeskond lõpuks 21:8, kasvatas vaheajaks edu 44:19 peale ning lõpuks võeti siis 29-punktiline võit.

Kalev/Cramo parimana viskas Erik Keedus 15 punkti. Üle üheksa aasta taas Eesti klubi särki kandnud Kristjan Kangur lisas 5 punkti. Ainsana ei saanud kodumeeskonna eest kätt valgeks 20-aastane Madis Soodla.

* * *

Videointervjuu Rapla meeskonna mängija Gert Dorbekuga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles