Poksimaailma valitseja kutsus appi Robert Heleniuse

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robert Helenius poksitrennis
Robert Helenius poksitrennis Foto: Eero Vabamägi / Postimees

Poksi üliraskekaalus enda käes IBFi, WBA ja IBO meistritiitleid hoidev Anthony Joshua läheb oktoobri lõpus jälle ringi, kui kohtub 28.oktoobril bulgaarlase Kubrat Puleviga. Et täiskoormusel treenida, kutsus britt endale appi  Soome poksi au ja uhkuse, raskekaallase Robert Heleniuse.

Viimati Eesti pinnal poksinud ning juunis karjääri 25. võidu teeninud Helenius rääkis Iltalehtile, et Joshua annab igal treeningul endast maksimumi ning utsitab teda. «See oli väga hea sparring. Kaua pole oma löökidele nii häid vastuseid saanud. Nüüd tuleb veel treenida ning mu enesekindlus taastub,» rääkis ta.

«Täna kaheksa raundi. AJ on koletis, aga mina olen õudusunenägu,» jagas Helenius oma Instagrami kontol. 

 

8 rounds today! AJ is a beast but I'm a nightmare

A post shared by Robert Helenius (Official) (@heleniusrobert) on

Helenius ise plaanib tänavu poksiringi astuda kahel korral: oktoobris ja detsembris. Kus täpsemalt, ta Iltalehtile ei avaldanud. «Pean meie laagrile keskenduma. Higi lendab,» kinnitas soomlane.

Karjääri jooksul 19 matši pidanud ning kõik nokaudiga võitnud Joshua alistas läinud kevadel poksiringis legendaarse Vladimir Klitško, kes omakorda 2014. aastal nokauteeris Pulevi. Ühtlasi on see Bulgaaria poksija ainus kaotus 25 võidu kõrval.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles