Videod: meenuta Kelly Sildaru võitu MK-etapil

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti parim talisportlane Kelly Sildaru teatas täna sotsiaalmeedias, et vigastas Uus-Meremaal treenides oma põlve. Just seal võitis ta aga vähem kui kuu aega tagasi oma esimese MK-etapi.

Ühtlasi sai pargisõidus võidutsenud eestlannast 27. augustil läbi aegade noorim MK-etapi võitja. Sildaru esimene sõit teenis 90 punkti, teine sõit oli 80,60 punkti vääriline. Rennisõidus sai Sildaru teise koha. 

Et Sildaru vigastas treeninglaagris põlve, naaseb ta poolteist kuud plaanitust varem Eestisse, et minna uuringutele ning selgitada välja vigastuse täpne tõsidus. Pyeongchangi olümpiamängud algavad 9. veebruaril, kuid ilmselt oleks Sildarul OM-pääsme kindlustamiseks vaja võistelda veel vähemalt ühel MK-etapil.

Pargisõidus võisteldakse novembri lõpus Austrias, detsembris Prantsusmaal ning jaanuaris kahel korral (10.-13. jaanuar ja 17.-20. jaanuar) USA-s. Rennisõidu MK-etapid peetakse detsembri alguses USA-s, detsembri teises pooles Hiinas ja jaanuaris samuti kahel korral USA-s (sama-aegselt pargisõiduga).

Pyeongchangi taliolümpiamängudel on pargisõit kavas 17. veebruaril (Sildaru 17. sünnipäev) ja rennisõit 19. ja 20. veebruaril.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles