Tammeka läks juhtima, kuid vandus Transile kindlalt alla

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Koduse jalgpalliliiga 30 mängudevooru viimases kohtumises alistas Narva Trans kodustaadionil 3:1 Tartu Tammeka. Külalised läksid Sander Kapperi väravast küll 19 minutil juhtima, kuid Viktor Plotnikovi ning Ilia Ferapontovi (2x) väravad tõid lõpuks õnne siiski Transi õuele.

Mängu eel:

Trans ja Tammeka on liigatabelis mängu eel vastavalt viiendal ja kuuendal kohal, neid lahutab kuus punkti. Võiduga teeks Trans seega oma seisu märgatavalt paremaks, samas kui Tammeka võidu korral jääks põnevus püsima. Tartlasi jälitavad omakorda vaid punkti kaugusel olev Sillamäe Kalev ja viie punktiga maha jääv Paide Linnameeskond.

Et tegu on võrdsete meeskondadega, näitab ka selle hooaja seniste omavaheliste kohtumiste ajalugu. Avaduellis lepiti märtsikuus 1:1 viiki, juunis võitis Tammeka võõrsil 2:1, ent augustis sai Trans omakorda Tartus 2:0 revanši.

Eelmises voorus sai Trans kodus 3:1 jagu tabeli punasest laternast Pärnu Vaprusest, pikalt juhtinud Tammeka leppis aga samuti koduväljakul 1:1 viiki Viljadi Tulevikuga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles