Flora pääses Paidest ehmatusega

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti jalgpallimeistrivõistluste liider FC Flora kaotas kaks mängu järjest ning läks täna haavu lakkuma Paidesse. Kohalik Linnameeskond andis tallinlastele vinge lahingu, kui läks läbi leegionär Samson Onomigho Iyede tabamuse mängu juhtimagi. Lõpuks sai Flora kirja 2:1 võidu.

Paide 14. minuti värava nullis florakate poolt vahetult enne poolajavilet Zakaria Beglarishvili ning matsi lõppskoori vormistas täpselt tunni möödudes Martin Miller.

«Teadsime juba enne mängu, et tuleb raske lahing, sest Paide mängib kodus head jalgpalli. Väga sümpaatne esitus nende poolt. Aga meie läheme kolme punktiga koju ja sellega peab rahul olema,» rääkis Flora kapten Gert Kams.

Võiduga on Flora nüüd teeninud 30 mängust 76 punkti, ajalooline rivaal FC Levadia on kuue punkti kaugusel. Hooaja lõpuni on veel kuus matši, sealjuures kohtuvad viimases voorus Flora ja Levadia omavahel.

Mängu eel:

Tabelis kaheksandal kohal olev Paide hellitab veel õhkõrna lootust viiendale kohale, jäädes vooru eel Narva Transist maha kümne punktiga. Samas tuleb neil ka üle õla piiluda, sest Viljandi Tulevik on jõudnud vaid kahe punkti kaugusele. Viimati jäädi 1:6 alla Infonetile. Flora sai eelmises voorus hävitava 0:4 kaotuse Nõmme Kaljult ja on küll endiselt tabeliliider, kuid edestab nüüd lähimat jälitajat Levadiat vaid kuue punktiga.

Sel hooajal on kõigis kolmes omavahelises mängus peale jäänud Flora, kui kaks korda on võidetud tulemusega 3:0 ja korra skooriga 3:1. Mullu suutis Paide aga korra Floralt punkte röövida ning arvestades, et Flora poolel jäävad kaartide tõttu mängust eemale nii kapten Brent Lepistu kui ka eelmises kohtumises eemaldatud keskkaitsja Marco Lukka, on Paidel selgi korral võimalus tiitliheitlusesse veelgi põnevust tuua.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles