Infoneti tegevjuht nuriseb karistuse üle: selgus, et kaklemine on odavam kui püüd korda tagada

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
FCI Tallinna tegevjuht Aleksandr Altosar.
FCI Tallinna tegevjuht Aleksandr Altosar. Foto: Raul Mee

Jalgpalli Premium liiga valitseva meisterklubi FCI tegevjuht Aleksandr Altosar on Eesti Jalgpalli Liidu poolt neile määratud rekordilisest trahvist šokeeritud, vahendab ERR Sport Altosari sõnu ERRi venekeelsele uudisteportaalile.

9. septembril FCI Tallinn - FC Flora mängul toimunud vahejuhtumitega seoses määras jalgpalliliidu distsiplinaarkomisjon karistused mõlemale klubile, kui erinevate rikkumiste eest kokku trahviti FCI Tallinnat 3000 ning FC Florat 550 euroga.

«Me ei mõista EJLi distsiplinaarkomisjoni otsust, kui juba üksnes mõelda selle peale, et see klubi, kelle poolehoidjad konflikti tekitasid, sai vaid 550-eurose trahvi. Meie, kes me ei suutnud tekkinud kaost ohjeldada, peame maksma 3000 eurot. Seega, reegleid rikkuda on kuus korda odavam, kui üritada staadionil korda tagada,» filosofeeris Altosar portaalile rus.err.ee antud intervjuus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles