Tervisega kimpus olev Leok valis MM-etapil jõukohase tempo

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tanel Leok.
Tanel Leok. Foto: Lukasz Nazdraczew

Tanel Leok (TM) sai Valkenswaardis lõppenud motokrossi MM-etapi mõlemas sõidus 9. koha.

Teises sõidus oli parim Maximilian Nagl (KTM), kes edestas Antonio Cairolit (KTM) 14,4 sekundiga. Kolmandana lõpetas itaallane David Philippaerts (Yamaha), kes kaotas võitjale 22 sekundit. Leok jäi Naglist maha 1.21,478.

«Kuna füüsiline vorm halbade verenäitajate tõttu hetkel kõige parem ei ole ja trenni korralikult teha pole saanud, valisin endale mõlemas sõidus sellise tempo, et lõpuni kestaks,» selgitas Leok. «See toimis, kuigi oli väga raske. Õnneks on nüüd enne USA etappi pikem paus, mille jooksul tahan verenäidud korda saada. Õnneks on asjad juba paremad.»

Gert Krestinov (Kawasaki) sai teises stardis 15. koha, jäädes võitjale alla rohkem kui ringiga.

Kahe MM-etapi järel juhib sarja prantslane Steven Frossard (Yamaha) 85 punktiga, järgnevad Nagl 80 ja belglane Clement Desalle 78 punktiga. Leok on 36 punktiga 11. ja Krestinov 6 silmaga 21.

MM-sarjas osalev seltskond liigub mai alguses Ameerikasse, sest järgmised kaks etappi sõidetakse teisel pool Atlandi ookeani: 15. mail USA GP Glen Heleni rajal ja 22. mail Brasiilia GP Indaiatuba rajal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles