Barcelona uus täht sai debüüdil vigastada

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ousmane Dembele esimene mäng Hispaania kõrgliigas sai vigastuse tõttu varakult otsa.
Ousmane Dembele esimene mäng Hispaania kõrgliigas sai vigastuse tõttu varakult otsa. Foto: PAUL HANNA/REUTERS/Scanpix

FC Barcelona suutis Hispaania kõrgliigas tulla välja kaotusseisust ning Getafe meeskond alistati lõpuks 2:1. Negatiivse uudisena sai aga oma liigadebüüdil vigastada Kataloonia hiiu uus ründetäht Ousmane Dembele.

Prantslane sprintis matši avapoolajal palli järele, kui haaras järsku vasaku jala reiest. Mees andis koheselt pingile märku, et vajab vahetust, ning nõnda tuligi 29. minutil tema asemel mängu Gerard Deulofeu. Klubi ametliku teate kohaselt läheb Dembele uuringutele, et välja selgitada tema vigastuse tõsisus.

Kümme minutit pärast prantslase lahkumist viis Gaku Shibasaki Getafe juhtima. Barcelona päästjateks tõusid vahetusmängijad: 62. minutil oli täpne Denis Suarez, kuus minutit enne lõpuvilet lõi võiduvärava Paulinho.

Getafe tabamus oli esimene, mis Barcelona endale sel hooajal La Ligas lüüa lubanud. Mõistetavalt jätkatakse nelja võiduga liidrikohal. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles