Viljandi järvel juhtus lätlasega õnnelik õnnetus

Ott Järvela
, vastutav toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Viljandi järvel nädalavahetusel peetavate veemotovõistluste käigus juhtus õnnetus Läti sportlase Roberts Minigsiga. Intsident leidis aset laupäeva pärastlõunal kell 16 alanud võistlusklassi GT-30 esimeses võistlussõidus.

Viljandi järvel puhus eile üpris kõva tuul ning mitte kõige raskem GT-30 klassi sõiduvahend võttis tuule alla, tegi õhus tagurpidi-saldo ning maandus kokpit ees vette. «Mingis toodi kaldale ja vaadati üle. Tundus, et ta jalg oli paadist väljudes natuke kinni jäänud ja viga saanud. Igaks juhuks mingi haiglasse ja tehti röntgenpildid, et tuvastada, ega luu katki ole. Ei ole. Võistlus jätkub täna ja arstid vaatavad Mingisi enne starte üle – kui jalg liigub kenasti, siis läheb ta starti,» rääkis Postimehele Eesti Veemoto Liidu peasekretär Algo Kuus.

Viljandis toimuvad Euroopa meistrivõistlused klassidele JT-250 ja T-550, mida avapäeva järel juhivad vastavalt Nida Kilinskaite (Leedu) ja Dmitrijs Anikejevs (Läti). Lisaks toimub samal ajal ka Eesti karikavõistluste etapp klassidele F-4 ja GT-30.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles