Video: Eesti U17 meeskonna hiilgav võiduvärav - otse ristnurka

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Henri Välja #17.
Henri Välja #17. Foto: Eesti Jalgpalli Liit

Koduseks EM-valikturniiriks valmistuv Eesti U17 vanuseklassi noormeeste koondis pidas reedel TNTK väljakul kontrollkohtumise Luksemburgi eakaaslastega ja võitis 1:0.

Kohtumise ainus värav sündis 68. minutil, kui Henri Välja 18 meetrilt sooritatud kauglöök lendas Luksemburgi värava ristnurka. Samale vastasele oli Eesti U17 meeskond täiesti erinevat koosseisu kasutades kaks päeva varem 1:4 kaotanud.

«Tehti palju tööd. Vastase taktika oli agressiivselt mängida ja üleeile me ei reageerinud sellele sportlikus mõttes piisavalt. Täna mängisime nii nagu peamegi selles olukorras. Vastane ärritus sellest ja kohati kasutas liigset jõudu. Tõsi, umbes 80% olukordadest oli vastane sportlikus mõttes jõuline, aga osa olukordi olid sellised, kus muututi lõhkuvaks, mis ei ole mõistlik. Valiksarja eel oli tegemist väga hea ettevalmistusega,» kõlas U17 koondise peatreeneri Norbert Hurda kommentaar jalgpall.ee-le.

U17 EM-valikmängud peetakse 22.-28. oktoobrini Tallinnas, kus vastasteks on Taani, Šotimaa ja Andorra.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles