Eesti vormelipiloot heitleb tiitlivõidu nimel

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jüri Vips.
Jüri Vips. Foto: Prema Powerteam

Jüri Vipsil seisab järgmisel nädalavahetusel toimuval Saksamaa F4 meistrivõistluste viimasel etapil ees pingeline heitlus tiitlivõidu eest. Täna lõppenud eelviimase etapi järel lahutab eestlast lähimast konkurendist vaid 1,5 punkti.

Sachsenringil toimunud eelviimasel etapil oli Vips sunnitud ebaõnnestunud kvalifikatsiooni järel alustama kahte esimest sõitu peaaegu esikümne lõpust, aga näidanud head kiirust, suutis ta mõlemas sõidus parandada oma kohta ning finišeerida vastavalt viienda ja kuuenda kohaga.

Kolmandas sõidus tegi Vips taas mitu õnnestunud möödasõitu ja tõusis kuuendalt stardikohalt lõpuks neljandaks. Enne viimase etapi kolme sõitu, kus võimalik teenida maksimaalselt 75 punkti, juhib sarja vaid 1,5 punktiga Vipsi ees tema tiimikaaslane Marcus Armstrong.

Vips: «Kvalifikatsioonis oli kiirus väga hea, aga tegin ise väikese vea. Sõitudes suutsin küll parandada oma kohta, aga auto seadistus siiski kõige parem polnud. Teises sõidus sõitsin väändunud vedrustusega ehk praktiliselt kolme ratta peal. Eks nüüd seisab viimasel etapil ees pingeline võitlus tiimikaaslasega tiitli eest.»

Saksamaa F4 meistrisarja viimane etapp toimub nädala pärast Hockenheimi ringrajal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles