Serbia peatreener: kohtunikud ei tohiks sellisel tasemel nõnda eksida (1)

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kohtunike töö EM-finaali lõpuminutitel pani Aleksandar Djordjevici käsi laiutama.
Kohtunike töö EM-finaali lõpuminutitel pani Aleksandar Djordjevici käsi laiutama. Foto: OSMAN ORSAL/REUTERS/Scanpix

Korvpalli EM-finaalmatš Sloveenia ja Serbia vahel oli veel kolm minutit enne lõpuvilet viigis 82:82, kuid siis tegid sloveenid 10:0 spurdi ning korvpallimuinasjutt saigi tõeks. Vastaste peatreener Aleksandar Djordjevic nägi kaotuses oma rolli ka kohtuniketööl

«Me oleksime väärinud võrdset võimalust kullale võitlemiseks heitlemiseks, aga viimasel kahel minutil meile seda ei antud,» ei olnud Djordjevic rahul näiteks olukorraga, kus Vladimir Lucici vastu jäeti vilistamata viga, mis andnuks Sloveenia spurdi murdmiseks kaks vabaviset.

«Mõned asjad, mis viimase kahe minuti jooksul juhtusid, ei tohiks sellisel võistlusel, nii kõrgel tasemel toimuda. Aga see ei ole mingi vabandus ja õnnitlen Sloveeniat. Nad tõid oma tagamängijate ja söötudega EMile NBA tempo,» lisas peatreener, et kui kohalik korvpalliliit teda edaspidigi koondise eesotsas näha tahab, siis tema on valmis tööd jätkama. «Oleme viimastel aastatel saanud kaela kolm hõbemedalit – jätkame oma tööd ja kunagi võidame ka kulla.» 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles