Siim-Sander Vene sai taas vigastada, kardetavasti luumõra

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Siim-Sander Vene ei saanud operatsiooni tõttu suvel kaasa lüüa ka Eesti koondise tegemistes.
Siim-Sander Vene ei saanud operatsiooni tõttu suvel kaasa lüüa ka Eesti koondise tegemistes. Foto: Liis Treimann

Alles suve algul jalaoperatsioonil käinud mullust Eesti parimat meeskorvpallurit Siim-Sander Venet vaevab taas vigastus, mistõttu on ohus mehe hooaja algus. Reggio Emilia klubi otsib eestlasele juba ka asendust.

Reggio meeskond osales möödunud nädalavahetusel kontrollturniiril, kus alistas kaks samuti Itaalia kõrgliigas pallivat tiimi: vastavalt Milano EA7 77:73 ning Pistoia lisaajal 83:78. Vene mänguaega ei saanud - põhjuseks kannavigastus. Gazzetta di Reggio kirjutab, et praeguseni pole täpselt selge, mis eestlast vaevab – kas tegu on lihtsalt põletikuga või on meie koondislane saanud luusse mikromõra. Selguse peaksid nädala algul läbi viidavad testid.

Kui diagnoos juhtub olema rängem ehk tegu on mõraga, on Reggio sunnitud eestlasele leidma (vähemalt lühiajalise) asenduse. Sportando andmetel on klubil sobiv varumees juba leitud – Landing Sane, varasemalt Pariisi Levallois’ meeskonda esindanud prantslane. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles