Video: kas brasiillased söövad Cavani meeskonnast välja?

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Brasiilia koondislased Neymar (vasakul) ja Dani Alves.
Brasiilia koondislased Neymar (vasakul) ja Dani Alves. Foto: FRANCK FIFE/AFP

Prantsusmaa kõrgliiga kuuendas voorus teenis järjekordse võidu Paris Saint-Germain, kui koduväljakul mängiti tulemusega 2:0 üle Lyoni Olympique.

Kusjuures mõlemad PSG väravad lõid vastasmängijad: 75. minutil suunas Giovani Lo Celso tsenderduse omaväravasse Marcelo ning 86. minutil tegi otsustava puute Jeremy Morel.

PSG koosseisus on staare liiga palju? Mängijad ei suuda enam otsustada, kes peaks lööma karistuslööke ja penalteid. Dani Alves haaras karistuslöögi eel mänguvahendi enda haardesse ning kui uruguaylane Edinson Cavani temalt luba löömiseks küsis, otsustas brasiillane ulatada palli kaasmaalasele.

Sarnane intsident lõppes samas mängus hiljem Cavani võiduga. Nimelt teenis PSG penalti ning seda asus Neymari palvest hoolimata lööma uruguaylane. Cavani ei suutnud aga 11 meetri karistuslööki realiseerida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles