Foto: 21-aastane Dragić ja 9-aastane Dončić tähistavad Sloveenia meistritiitli võitu

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rohelises särgis 9-aastase Luka Dončići taga seisab 21-aastane Goran Dragić.
Rohelises särgis 9-aastase Luka Dončići taga seisab 21-aastane Goran Dragić. Foto: twitter

Sloveenia Euroopa meistritiitlini viinud Goran Dragić on oma koondisekaaslase Luka Dončići suur fänn. Mehed tutvusid juba ammu ning seda tänu Luka Dončići isale Saša Dončićile, kellega Dragić mängis koos 109 ametlikus kohtumises kahe erineva klubi eest. 

Dragićil on tänaseni telefonis alles pilt, kus ta tuli koos Saša Dončićiga 2008. aastal 21-aastaselt Olimpija ridades Sloveenia meistriks. Pildil on ka rohelises Olimpija särgis 9-aastane Luka Dončić, kelle kaelas ripub isa võidetud medal.

«Isegi selles vanuses oli tunda, et temast saab korvpallur. Ta istus alati korvi all. Igal poolajal, kui meie tulime riitusruumi, läks tema väljakule palli viskama,» meenutas Dragić.

«Olen näinud palju mängijaid, kelle kohta kiidulaulu lauldakse, kuid siis on nad kontrolli kaotanud,» jätkas Dragić, kes on Luka Dončićile omamoodi mentor. Täpselt, nagu oli tema jaoks Steve Nash. «Nad lasevad selle endale pähe ning paari aasta pärast ei kuule neist enam midagi. Ma ei usu, et selline asi Lukaga juhtub.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles