Mida ütles Vettel pärast massiavariid privaatselt Verstappenile?

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Max Verstappenist (keskel) on ootamatult saanud täidis Ferraride võileiva vahel. Vasakul Sebastian Vettel ja paremal Kimi Räikkönen.
Max Verstappenist (keskel) on ootamatult saanud täidis Ferraride võileiva vahel. Vasakul Sebastian Vettel ja paremal Kimi Räikkönen. Foto: Yong Teck Lim/AP/Scanpix

Red Bulli vormelipiloodi Max Verstappeni sõnul pole Ferrari sõitja Sebastian Vettel tema ees Singapuri GP-l toimunud avarii tõttu vabandanud.

Kuigi kohtunikud ei näinud kahe Ferrari ja Max Verstappeni osalusel toimunud avariis süüd kellelgi, leiab Verstappen, et vastutuse pidanuks võtma just Vettel.

Pärast etappi said Vettel ja Verstappen kohtunike ruumis kokku ning Autospordi ajakirjanik küsis sellest lähtuvalt, kas Vettel oli Verstappenile oma süüd tunnistanud. «Ei. Ta ütles midagi sellist, et tagantjärele mõeldes võinuks asjad minna teisiti. Aga see oli ka kõik,» lausus Verstappen.

Hollandlase sõnul poleks tohtinud sakslane niivõrd agressiivselt oma positsiooni kaitsta. Seda enam, et tegelikult oli Lewis Hamilton ju Vetteli selja taga. «Ta võitleb MM-tiitli eest. Sul pole vaja nii palju riskeerida, kui tead, et Hamilton stardib alles viiendalt positsioonilt.»

«Kui selles olukorras oleks olnud Hamilton, oleks asi hoopis teistmoodi lahenenud,» jätkas Versatappen.

Ka noormehe isa Jos Verstappen on hinnangul, et kokkupõrke süüdlane oli Vettel. «Ta vääris karistust, täitsa ausalt. Kui talle nüüd karistus määrata, siis arvan, et ta peaks ilmselt oma eelneva karistuse tõttu ühe sõidu vahele jätma.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles