Jalaluu murdnud Rossi plaanib hullu tagasitulekut

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valentino Rossi
Valentino Rossi Foto: Rui Vieira/AP/Scanpix

Uskumatu, aga tõsi: motoringraja elav legend Valentino Rossi plaanib võistlusradadele naasta vaevalt 22 päeva pärast seda, kui trennis juhtunud kukkumise tulemusel murdis oma paremas jalas kaks luud

MotoGP kalendris on selle nädalavahetuse peal kirjas hooaja kolmas kihutamine Hispaanias, täpsemalt Aragoni ringrajal. Rossi on aga juba asfaldil kilomeetreid mõõtmas – eile esimest korda pärast õnnetust tsikli selga roninud itaallane läbis täna 20 ringi Misanos. Tema kodumeeskonna Yamaha andis pressiteates teada, et Rossi tundis end võrreldes esmaspäevaga ratta seljas paremini ja on positiivsemalt meelestatud. Seitsmekordse maailmameistri siht on juba sel nädalavahetusel vähemalt üritada võidu sõita, et parandada oma seisu MM-tabelis.

Üle-eelmisel nädalavahetusel peeti just Misano rajal San Marino GP, mille Rossi hiljutise operatsiooni tõttu vahele jätma pidi. MM-sarja juhivad selle järel võrdsete silmadega Marc Marquez ja Andrea Dovizioso. Rossi jääb neist maha 42 punktiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles