Klopp: nii ei saa jalgpalli mängida!

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jürgen Klopp on oma meeskonna eksimustest tüdinud.
Jürgen Klopp on oma meeskonna eksimustest tüdinud. Foto: LINDSEY PARNABY/AFP/Scanpix

Liverpooli meeskonna tee Inglismaa liigakarikas lõppes esimese mänguga – kuigi Leicester City vastu domineeriti terve esimese poolaja, tuli lõpuks vastu võtta 0:2 kaotus. «Seda on väga lihtne selgitada,» võttis matši kokku Liverpooli peatreener Jürgen Klopp «Mängisime väga head jalgpalli, me pidanuks matši varakult ära otsustama, meil olid oivalised võimalused, mõned kummalised olukorrad … Aga jalgpall on vähemalt 90 minuti mäng.»

Kloppi sõnum enda meeskonna esitusele oli lihtne ja hävitav: «Lasime jälle sisse nurgalöögist tulnud teise palli ja audi sisseviske järgse olukorra. Uskumatu. Nii ei saa jalgpalli mängida! Me lubame jälle vastasel, seekord Leicesteril, kuidagi ellu jääda, sest me ei ole ise piisavalt teravad.»

Liverpooli kaitsjate sisse lastud väravad on Kloppi korralikult välja vihastanud: «Nad said kaks lihtsat väravat. See esimene – me ei tõusnud jälle meeskondlikult kaitsest ülespoole. On seda räägitud üks või juba tuhat korda. Kuni sellised väravad sisse lähevad, on seis üpris keeruline.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles