Schumacheri jaoks tärkas uus lootus

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michael Schumacher
Michael Schumacher Foto: imago sportfotodienst/imago/Herbert Bucco

Neli aastat tagasi raske suusaõnnetuse järel koomasse langenud vormelilegend Michael Schumacher siirdub kuulduste kohaselt USA-sse ravile.

Saksamaa väljaande Bravo info kohaselt kaalutakse Schumacheri viimist Dallasesse, kus töötab ka tunnustatud ajukirurgi Mark Meeks. On ka teada, et Schumacheri naine Corinna omab Texases rantšot.

«Meil on traumapatsientidega palju kogemusi. Tõenäoliselt pole Euroopas kliinikut, kus tegeletakse nii paljude juhtumitega nagu meie,» ütles ajukirurg Meeks Bravole.

2012. aastal vormelisõitja karjääri lõpetanud ja teistkordselt vormel-1 sarjast taandunud Schumacheriga juhtus raske õnnetus 2013. aasta viimastel päevadel, kui ta oli koos poja Mickiga Prantsusmaal Meribelis suusatamas – väljaspool tähistatud radu sõitnud Schumacher kukkus ja lõi pea vastu kivi. Sakslase pead kaitses küll kiiver, ent löök oli nii tugev, et peakaitse purunes.

Kuigi Schumacheri tervisliku seisundi kohta pole ametlikult kuigi palju informatsiooni avaldatud, teatati 2014. aasta suvel, et sakslane pole enam koomas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles