Rooney naaseb staadionile, kus ta häbiga väljakult lahkus

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Wayne Rooney (vasakul) on astunud Ricardo Carvalho jalale ning saadetakse seetõttu väljakult ära.
Wayne Rooney (vasakul) on astunud Ricardo Carvalho jalale ning saadetakse seetõttu väljakult ära. Foto: SCANPIX

Jalgpalli Meistrite liigas kohtuvad tänases esimeses poolfinaalmängus Schalke ja Manchester United.

Kohtumine toimub Schalke kodustaadionil Gelsenkirchenis. Sellelt staadionilt pärinevad ManU ründaja Wayne Rooney jaoks karjääri ühed valusamad mälestused, kirjutab Sportsmail.

2006. aastal jalgpalli MMil kohtusid Inglismaa ja Portugal Gelsenkircheni staadionil MMi veerandfinaalis ning Portugal võitis selle kohtumise penaltiseeria järel. Mäletatavasti pidi Inglismaa selles kohtumises pikalt mängima vähemuses, kuna Rooney teenis toona juba 62. minutil punase kaardi ning oli sunnitud väljakult lahkuma.

Rooney astus toona portugallase Ricardo Carvalho jalale ning eemaldati seetõttu mängust. Olukorda kasutas maksimaalselt ka ära toona veel ManU-s mänginud Cristiano Ronaldo, kes nõudis kohtunikult Rooney’le punast kaarti.

«Ma ei mäletanudki, et ta saadet väljakult ära Gelsenkirchenis,» rääkis ManU juhendaja Alex Ferguson. «Kuid see on normaalne, et sellised asjad jäetakse selja taha.»

Samas arvas ka Schalke juhendaja Ralf Rangnick, et vaevalt Rooney’t toonane juhtum täna segada võiks.

Videot toonasest juhtumist saab näha siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles