Hannes Võrno poleks Mukungal kätt surunud: mina ei suuda vedelat nisa mehekäeks pidada (7)

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hannes Võrno
Hannes Võrno Foto: Ardo Kaljuvee

Televisioonis tuntust kogunud poliitik Hannes Võrno ütles jooksja Andi Nooda ja Ibrahim Mukunga käesurumisskandaali kommenteerides, et mõistab eestlase käitumist.

«Mida otsid seda leiad. Jooksja Andi Noot ei andnud teda võitnud konkurendile kätt!? Äkki meelega?» kirjutas Võrno Facebooki. «Samal põhjusel, miks ma isegi, olles Aafrikas, sealseid põlisasukatest sõpru enam ammu kättpidi ei tervita? Ma ei mõtle end eri põhjuseid kaaludes neist või kellest iganes paremaks. Olen Aafrikas käinud palju kordi ja tean surmkindlalt üht – ma ei tõtta kedagi kättpidi tervitama, sest ei suuda seda mulle pihku poetatud vedelat nisa mehekäeks pidada.»

«Aafrika põlisasukatel on see aga kombeks ja las olla. Meil on omad kombed, sööme kilu, käime saunas jne. Ma ei ole rassist, ma olen mees! Edu, Andi!» lõpetas ta postituse.

Varasemalt on poliitikutest Jõhvi rahvajooksul aset leidnud juhtumit kommenteerinud endine ujumisliidu president Evelyn Sepp.

Kommentaarid (7)
Copy
Tagasi üles