Miamisse naastes ootas Grete Šadeikot ees meeldiv üllatus

Silvi Lukjanov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Grete Šadeiko
Grete Šadeiko Foto: Insatgram / gretesadeiko

Hirm orkaan Irma ees pani türilase Grete Šadeiko hiljuti koos elukaaslase ja pisitütrega põgenema oma vanematekoju Säreveres. Nüüd, kui suurem oht sai mööda, naasid nad oma kodulinna Ameerikas, kus neid tervitas korras kodu ja soe päike. Hirmuäratavast orkaanist oli jälgi vaid tänavatel, kirjutab Järva Teataja.

Kui teated orkaan Irma jõudmisest nende kodulinna Miamisse tekitas viiendat aastat Ameerikas elavale Grete Šadeikole nii suurt hirmu, siis naastes tundis ta vaid meeldivat üllatust.

Telefonisuhtlusest esmaspäeval Miamisse naasnud tütre perega teab Deivi Šadeiko, et nende nii 300 meetri kaugusel ookeanist asuvas ridaelamus ei saanud isegi mitte esimene korrus veekahjustusi. Ka maja hoovis asuvad palmid olid kõik terved. «Kõik läks sedavõrd hästi, kuid ainuõige otsus oli kahekuuse pisitütrega sõita orkaani eest koju. Seda, et orkaan pöördub, ei saanud ju ette teada,» sõnas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles