Eesti teine number jõudis ITF turniiril finaali

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vladimir Ivanov.
Vladimir Ivanov. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Eesti teine number Vladimir Ivanov (ATP 421.) on jõudnud Kasahstanis Šõmkentis 25 000 dollari suuruse auhinnafondiga ITF turniiril paarismängus finaali. Ivanovi paariliseks on 27-aastane venelane Mihhail Fufõgin. 

Esimeses ringis said nad Tomislav Brkic ja Milan Radojkovic paarist jagu kõigest 50 minutiga – võidunumbrid 6:3, 6:1, kirjutab Eesti tenniseliit.

Veerandfinaalis olid nende vastasteks usbekid Temur Ismailov ja Jurabek Karimov. Põnevas vastasseisus jäid tulemusega 6:4, 6:4 peale Ivanov ja Fufõgin. Selle võiduga kindlustas Ivanov oma partneriga koha poolfinaalis, kus nende vastasteks olid esimesena asetatud valgevenelane Sergey Betov ja venelane Alexander Pavlioutchenkov.

Poolfinaalkohtumine kestis üks tund ja 26 minutit. Ülipingeline avasett nõudis võitja selgitamiseks kiiret lõppmängu, mille võitsid Ivanov ja Fufõgin. Teine sett kuulus samuti Eesti-Venemaa paarile ja mängu lõpptulemus läks tabelisse numbritega 7:6(4), 6:3.

Finaalis lähevad Ivanov ja Fufõgin vastamisi ukrainlaste Artjom Smirnovi ja Volodymyr Uzhylovskyga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles