Cretu hakkab tööle Venemaal

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gheorghe Cretu hoolealused teenisid järjekordse 3:0 võidu.
Gheorghe Cretu hoolealused teenisid järjekordse 3:0 võidu. Foto: CEV

Eesti võrkpallikoondise peatreener Cheorghe Cretu sõlmis lepingu Venemaa tippklubi Belgorodi Belogorjega.

«Minu jaoks on Belogorje meeskonnas töötamine suur au. Püüame kõige kõrgemaid tulemusi - see ühine eesmärk ühendab nii mängijaid, mind kui ka klubi juhtkonda. Meid ootab ees palju tööd, aga olen kindel, et kui kõik annavad endast mängudes ja treeningutel kõik, siis ootab meid ka edu!» sõnas Cretu klubi kodulehekülje vahendusel.

Töö idanaabri meistriliigas palliva meeskonnaga ei tohiks takistada Cretul jätkamist Eesti koondise peatreeneriametis. Rumeenlase leping lõppes küll suvise EM-finaalturniiriga, aga läbirääkimised selle pikendamiseks käivad.

«Meil oli kokkulepe, et selle nädala lõpuks ta saadab meile oma pakkumise, aga kuna Belgorodi pakkumine tuli talle nii kiiresti, siis leppisime kokku, et pikendame seda aega. Püüame oktoobri lõpuks saada Eesti koondisega asjad selgeks,» sõnas Postimehele Eesti Võrkpalli Liidu president Hanno Pevkur.

Eelmised kolm hooaega juhendas Cretu paralleelselt Poola kõrgliigaklubi Lubini Cuprum ja Eesti rahvusmeeskonda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles