F1 rada kontrolliti maavärina tõttu mitu korda üle

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nico Rosberg (GER) Mercedes AMG F1 W06 leads team mate Lewis Hamilton (GBR) Mercedes AMG F1 W06.
Mexican Grand Prix, Sunday 1st November 2015. Mexico City, Mexico.
Nico Rosberg (GER) Mercedes AMG F1 W06 leads team mate Lewis Hamilton (GBR) Mercedes AMG F1 W06. Mexican Grand Prix, Sunday 1st November 2015. Mexico City, Mexico. Foto: James Moy/James Moy Photography/Press Association Images

Järgmisel kuul peetav vormel 1 Mehhiko GP esialgu mingeid muudatusi ei läbi, vaatamata sellele, et teisipäeval tabas Mehhiko pealinna Mexico Cityt tugev maavärin.

Hermano Rodriguese autodroomi turundusjuht Rodrigo Sanchez kinnitas BBC-le, et esialgselt midagi ei muutu. «Rada ja seda ümbritsevaid maju on kaks korda üle vaadatud ning kõik on korras. Jätkame erinevaid ettevalmistusi ning jälgime olukorda. Seni pole mingeid muresid. Võistlus toimub.» 

Mehhiko GP peetakse 27.-30. oktoobrini. Vormel 1 hooaja lõpuni on jäänud kuus etappi, järgmisel nädalavahetusel võisteldakse Malaisia GP-l.

Mehhiko lõunaosa raputanud maavärina tugevuseks mõõdeti 7,1 magnituudi, teatasid seismoloogid ja võimuesindajad. Viimastel andmetel hukkus 273 inimest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles