Video: Robert Rooba koduklubi jätkab Soome kõrgliiga liidrina!

Ott Järvela
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti jäähokikoondise ründaja ja abikapten Robert Rooba.
Eesti jäähokikoondise ründaja ja abikapten Robert Rooba. Foto: ERIK PROZES/

Jäähoki Soome meistriliigas alistas Eesti koondislase Robert Rooba koduklubi Jyväskylä JYP eile võõrsil 4:3 Tampere Tappara ja jätkab põhiturniiri liidrina.

JYP on seitsme peetud kohtumisega kogunud 18 punkti, kusjuures normaalajal pole kaotatud ainsatki matši – viis võitu on saavutatud 60 minutiga, kaks mängu läksid lisaajale, millest üks võideti, üks kaotati.

Teise Soome kõrgliigas mängiva eestlase Siim Liiviku koduklubi Kouvola KooKoo on kuue mänguga kogunud 10 punkti ning asub tabelis kuuendal kohal.

Rooba eilses mängus skoori ei teinud. Seitsme mänguga on Eesti koondise abikaptenil kirjas kolm väravat ja üks resultatiivne sööt. Kõigis kohtumistes JYPi teise viisikusse kuulunud Rooba on saanud mänguaega keskmisel 14 minutit ja 44 sekundit ning sooritanud kokku 29 pealeviset.

Videos näeb JYPi ründaja Jerry Turkulaineni eilset väravat, mis tegi teise kolmandiku alguses seisuks 1:2 JYPi poolt vaadatuna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles