Ukraina paar jättis Ivanovi turniirivõiduta

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vladimir Ivanov.
Vladimir Ivanov. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Eesti meeste teine reket Vladimir Ivanov (ATP 429.) mängis Šõmkentis 28 000 euro suuruse auhinnafondiga ITF turniiril ning jõudis paarismängus koos 27-aastase venelase Mihhail Fufõginiga finaali.

Finaalis kohtusid Ivanov ja Fufõgin ukrainlaste Artem Smirnovi (ATP 460.) ja Volodymyr Uzhylovskyga (ATP 233.), kellele jäädi alla tulemusega 6:4, 6:3, kirjutab Eesti tenniseliit.

Esimeses ringis said nad Tomislav Brkic ja Milan Radojkovic paarist jagu kõigest 50 minutiga – võidunumbrid 6:3, 6:1.

Veerandfinaalis olid nende vastasteks usbekid Temur Ismailov ja Jurabek Karimov. Põnevas vastasseisus jäid tulemusega 6:4, 6:4 peale Ivanov ja Fufõgin. Selle võiduga kindlustas Ivanov oma partneriga koha poolfinaalis, kus nende vastasteks olid esimesena asetatud valgevenelane Sergey Betov ja venelane Alexander Pavlioutchenkov.

Poolfinaalkohtumine kestis üks tund ja 26 minutit. Ülipingeline avasett nõudis võitja selgitamiseks kiiret lõppmängu, mille võitsid Ivanov ja Fufõgin. Teine sett kuulus samuti Eesti-Venemaa paarile ja mängu lõpptulemus läks tabelisse numbritega 7:6(4), 6:3.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles